2011. szeptember 25., vasárnap

BLUTMAN LÁSZLÓ - Az Európai Unió joga a gyakorlatb - Jelenlegi ára: 6 460 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
211662
BLUTMAN LÁSZLÓ
Az Európai Unió joga a gyakorlatban
Az Európai Unió joga a gyakorlatban
A Lisszaboni Szerződés változásaival!
Szerző: Blutman László dr.
A 2009. december 1-jén hatályba lépett Lisszaboni Szerződés, több vonatkozásban, jelentősen megváltoztatta az Európai Unió jogát. A szerző már e változások tükrében kínál gyakorlati bevezetést az uniós jogba, a kiválasztott uniós jogterületek áttekintésén és elemzésén keresztül. Az uniós jog közvetlen vagy közvetett hatással van a magyar jogrendszer legtöbb területére. Alkalmazásának igénye gyakran felmerül a hazai jogalkalmazásban, a belső jogszabályokkal együtt. Sok belső jogvita eldöntése nem lehetséges az uniós jogszabályok figyelembe vétele, értelmezése és használata nélkül. Ugyanakkor az Európai Unió joga nagy kiterjedésű és nehezen átlátható, a magyar jogtól eltérő sajátosságokkal rendelkező joganyag. Megértése, és a magyar belső joggyakorlatban való felhasználása sok nehézséggel járhat.
A könyv e nehézségek áthidalásában kíván segítséget nyújtani, gyakorlati megközelítéssel, az egyes jogkérdések összefüggéseinek sokirányú felvázolásával, számos példa, jogeset felhívásával.
A felhozott jogesetek elmozdulást jelentenek a jogszabályi szövegektől a gyakorlati problémák irányába, és betekintést engednek abba, hogy a gyakorlatban milyen összefüggésekben
merülhetnek fel uniós jogviták. Az uniós jog, számos vonatkozásban, egyfajta precedensjogként működik, és megértése nem lehetséges az Európai Unió Bíróságának ítélkezési gyakorlata nélkül.
A több mint ezer, jogesetre történő hivatkozást átfogó anyag, kiindulópontot jelenthet a belső joggyakorlatban felmerülő uniós jogkérdések megoldásához, az uniós szabályok megfelelő és sikeres alkalmazásához.
Másrészt a szerző célja az is, hogy a jogászok, joggal is foglalkozó szakemberek, joghallgatók átfogó és világos áttekintést kapjanak az uniós jog működéséről, főbb szabályozási területeiről, érvényesülésének feltételeiről,
és a ráépülő igényérvényesítés lehetőségeiről.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 6 460 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 01:04
. BLUTMAN LÁSZLÓ - Az Európai Unió joga a gyakorlatb - Jelenlegi ára: 6 460 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése